Anneler Günü İçin Güzel Sözler

Mayıs ayının ikinci haftasına denk gelen anneler günü, ülkemizde de coşkuyla kutlanır. Her çocuk, yaşı her ne olursa olsun annesine en güzel sürprizi yapmak için büyük bir heyecan hisseder. Sizler için hazırladığımız anneler günü için güzel sözler arasından beğendiklerinizi annenize yazabilir, mesajla ya da mektupla annenizin mutu olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Bu özel hayatı başa bahşeden güzeller güzeli annem. Beni doğurmak, büyütmek ve meslek sahibi etmek için hayatını bir kenara bırakıp var gücünle emek verdin. Hastalandığımda başımda bekledin, ilk aşkım için gözyaşı dökerken göğsüne bastırıp merhamet ettin. Sana dünyanın en güzel hediyesini bile versem hakkın asla ödenmez. Ama ben ömrüm boyunca senin gibi bir anneye sahip olduğum için şükretmeye devam edeceğim. Sana uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum güzel annem. Anneler günün kutlu olsun.
  • Anneciğim bu dünyayı tanıdıkça, hayatın zorluklarını tattıkça sadece senin yanındayken ne kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum. Ben huzuru ve en temiz duyguları sadece senin yanındayken tattım. Ömrüm boyunca kalbimdeki tek özel köşede sen yer alacaksın. Yaralarımı sarmak için sadece senin sesini dinlemek, kanayan dizlerimi seninle iyileştirmek isteyeceğim. Canım annem, en kıymetli varlığım… Anneler günün kutlu ve mutlu olsun. Güzel ellerinden ve yanaklarından öperim.
  • Annem, seni çok seviyorum. Anneler gününü kutlarım. İyi ki varsın en kıymetli varlığım.
  • Dünyanın en güzel annesi. Eğer bana doğmadan önce “Kimin çocuğu olmak istersin?” diye sorsalardı yüzlerce defa seni seçerdim. Çünkü ben dünyaya gözlerimi açtığımdan beri en çok seni sevdim. Ve seni sevmeye devam edeceğim anneciğim. Çocuklarıma ise senin gibi bir anne olabilmek için söylediklerini asla unutmayacağım. Anneler gününü kutlarım güzel annem.
  • Hayatımı güzelleştiren annem. Bugün, bir yerlere geldiysem ya da başarılıysam bu tamamen senin sayende. Çünkü sen tüm hayatını bir kenara iteleyerek beni bugünlere getirebilmek için var gücünle çalıştın. Sadece maddi gücünü değil, manevi gücünü de bana harcadın. Tüm bunları düşündükçe bir kez daha seni çok seviyorum annecim. Hayatın boyunca tüm güzellikler senin olsun, hiçbir zaman güzel yanakların solmasın annem. Anneler günün kutlu, mutlu olsun. İyi ki varsın.
  • Annenin hakkı hiçbir zaman ödenmez demişler. Neden biliyor musunuz? Çünkü anneler, çocukları daha küçük bir embriyoyken acı çekmeye başlar. İlk olarak mide bulantıları başlar, ardından sinir stres. Doğum yaklaştıkça anne daha da zorlanır. Yürümek ya da geceleri uyumak işkenceye dönüşür. Sonra dünyanın en büyük acısını çekerek çocuğunu doğurur. Ancak, annenin acısı burada da bitmez. Çocuğu her üzüldüğünde anne bin kat daha fazla acı çeker. Benim güzel annem, doğma ve büyüme sürecinde zorluklar yaşattım biliyorum. Ama artık seni mutlu edebilmek ve seni hiçbir zaman üzmemek için elimden geleni yapacağım. Anneciğim, günün kutlu olsun. İyi ki varsın.