Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Babalar gününün yaklaşması ile birlikte hangi hediyeyi alsam derdi herkesin ortak problemi haline gelir. Herkes babasını mutlu etmek ve unutulmaz bir sürpriz yapmak ister. Sizler için hazırladığımız babalar günü hediye önerileri yazımızdan tavsiyeler alabilir, babanız için unutulmaz bir güne imzanızı atabilirsiniz.

Kitap

Eğer babanız kitap okumakta hoşlanıyorsa gerçekten çok şanslısınız. Babanızın kütüphanesine değerli bir kitap katarak ona unutulmaz bir armağan vermiş olursunuz. Ayrıca, kitabın ilk baskısını ya da imzalısını bulabilirseniz babanızın yüzünde en içten gülümsemenin sebebi olursunuz.

Resimli Pasta

Yaşı kaç olursa olsun resimli pasta karşısında mutlu olmayan kimse yoktur. Babalar günü yaklaşırken resimli pasta siparişi verebilirsiniz. Ailece çektirdiğiniz mutlu bir günün fotoğrafını pastaneye verebilir, özel olarak ekleyeceğiniz not ile birlikte hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Ajanda ve Kalem

Eğer babanız yazmaktan hoşlanan biriyse ona tarihine dikkat ederek ajanda armağan edebilirsiniz. Hatta, özel olarak yaptırabileceğiniz babanızın isim ve soy isminin yazılı olduğu ajanda çeşitleri de vardır. Kaliteli bir dolma kalem ile birlikte armağan edeceğiniz ajanda sayesinde babanıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Çiçek

Çiçekler sadece kadınlara armağan edilmez. Erkekler de çiçeklerle ilgilenmekten çok hoşlanırlar. Babanız için ilgilenebileceği ve hoş kokusu olan bitkilerden armağan edebilirsiniz. Özellikle limon ağacı neredeyse tüm babaların sevdiği bir bitkidir. Eğer ikliminiz uygunsa ve limon ağacı meyvesini verirse, babanızın gözlerindeki o mutluluk gerçekten görülmeye değerdir.

Gömlek

Erkeğe hediye almak denildiğinde akla gömlek gelmesi artık klişe haline gelmiştir. Ancak hiçbir erkek güzel bir gömleğe “hayır” diyememektedir. Hal böyle olunca babalar gününde de güzel bir gömlek hediye edebilirsiniz. Babanızın sevdiği renkleri ve markayı göz önünde bulundurarak spor ya da klasik model bir gömlek hediye olarak verebilirsiniz.

Kol Saati

Her erkeğin en sevdiği aksesuar kuşkusuz kol saatidir. Babanıza, babalar gününde armağan edeceğiniz kol saati ömür boyunca hatıra olarak kalacaktır. Kol saati bozulsa ya da eskise bile babanız ona gözü gibi bakmaya devam edecektir. Eğer babanızın marka takıntısı varsa internet üzerinden kampanyaları takip ederek uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Güneş Gözlüğü

Eğer babanızın güneş gözlüğü yoksa ona bu hediyeyi vermek size düşer. Babanızın yüz biçimine göre güneş gözlüğü armağan edebilirsiniz. Bu sayede hem babanızın bir ihtiyacını gidermiş hem de güzel bir sürpriz armağan etmiş olursunuz. Eğer babanızın yüz tipine uygun güneş gözlüğü bulmakta zorlanıyorsanız ona bir gözlükçüden hediye çeki alabilir, kendisinin gidip istediği modele karar vermesini isteyebilirsiniz.

Tamir Seti

Evde tamir ya da tadilat yapılacaksa kuşkusuz akla hemen babalar gelir. Babanız için her türlü tamir eşyasını içinde barındıran bir set satın alabilirsiniz. Bu sayede hem evdeki tadilat işleri tamamlanır, hem de babanız hediye karşısında mutlu olur. Özellikle matkap seti neredeyse tüm babaların en sevdiği alettir.