Anneler İçin Doğum Günü Hazırlıkları

Anneler için en güzel doğum gününü yaşatmak birçok evladın hayalleri arasında yer alır. Bizlere bu hayatı bahşeden anneler için en güzel doğum gününü yapmak için gününden önce plan yapmaya başlamak gerekir. Her detayın titizlikle düşünüldüğü doğum günü sürprizi sayesinde annenizi mutlu edebilir, ona unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz.

1.Pasta Seçimi

Anneniz için en harika doğum gününü yapmak istiyorsanız ilk olarak mükemmel bir yaş pasta seçmeniz gerekir. Sayfamız üzerinde annenizin damak zevkine uygun olan birçok doğum günü pastası vardır. Kriterlerinize uygun olan pastayı sadece iç lezzet açısından değil, aynı zamanda görsel olarak da incelemeniz gerekir. Dilerseniz resimli pasta da yaptırabilir, anneniz ile birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı doğum günü pastasına yaptırabilirsiniz.

2.Ortam Seçimi

Doğum günü yapacağınız mekânı gününden önce seçmeniz gerekir. Bu özel günde evinizden ziyade; kafe, restoran, piknik alanı gibi yerleri tercih etmeniz önerilir. Özellikle bahar ve yaz aylarında dış mekânda yapacağınız doğum günü annenizi çok mutlu edecektir.

3.Etrafı Süsleme

Mekân seçimini yaptıktan sonra, parti saatinden en az bir saat önce belirlediğiniz mekâna gitmeniz gerekir. Mekâna giderek süslemeyi yapmanız, pastayı kontrol etmeniz ve diğer ikramları masaya dizmeniz gerekir. Ayrıca, kutlama yapacağınız mekânda bir kişiyi seçerek ona anneniz içeri girer girmez konfeti patlatmasını söyleyebilirsiniz. Mekânı süslerken balon, kedi merdiveni ve fotoğraflardan faydalanabilirsiniz.

4.İkram Edilecek Lezzetleri Seçme

Doğum günü organizasyonunun en önemli aşamalarından bir tanesi de ikram edilecek lezzetlere karar vermedir. Her ne kadar yaş pasta tek başına yeterli olsa da, bazı durumlarda yanına börek ya da poğaça ikram etmeniz gerekir. Ancak, bu özel günde diğer insanların değil de, annenizin sevdiği yiyecekleri yapmanız ya da hazır almanız önerilir. Bu sayede anneniz kendini son derece şanslı ve mutlu hissedecektir.

5.Hediye Seçimi

Annenize hediye seçerken önünüzde iki yöntem vardır. Birinci seçenek; anneniz için anlam ifade eden manevi bir sürprizdir. İkinci seçenek ise, annenizin ihtiyacına uygun bir hediyedir. Özellikle anneler mutfakta kullanabilecekleri küçük eşyalara hiçbir zaman “hayır” diyemezler. Ancak size daha farklı bir önerimiz var. Son yılların modası olan robot süpürgeler anneniz için mükemmel bir hediye olacaktır. Hem anneniz yorulmadan temizlik yapacak, hem de gün içinde diğer işlerini yapmaya vakti kalacaktır. Eğer anneniz daha özel sürprizlerden hoşlanıyorsa ona bir gününü bakımlı geçirmesi için kuaför randevusu alabilirsiniz.

6.Davetli Listesini Belirleme

Artık her şey hazır. Sıra geldi organizasyona kimlerin geleceğine. Annenizin sevdiği ve mutlu gününde yanında görmek istediği kişileri belirlemeniz gerekir. Genel olarak; anneanneniz, teyzeniz, dayınız mutlaka davet etmeniz gereken kişilerdir. Bunun yanı sıra annenizin sevdiği arkadaşlarına ya da diğer akrabalarınıza da yer verebilirsiniz.