Taraftarlara Özel Doğum Günü Konsepti

Taraftarlık insanların en büyük tutkuları arasında yer alır. Çocukluk döneminde başlayan bu tutku, neredeyse hayatın her anına tanıklık eder. Tuttuğu takımın maçı var diye düğün tarihini değiştiren birçok insan var desek yalan söylemiş olmayız. Hal böyle olunca doğum günlerinde de taraftarlara özel konsept hazırlanmalıdır. Bu yazımızda taraftarlara özel doğum günü konsepti nasıl yapılır? Neler ikram edilir ve süsleme detayları nasıl olmalıdır konuları hakkında açıklama yapacağız.

Taraftara Özel Pastalar

Taraftar pastası denildiğinde herkesin haklına farklı bir konsept gelir. Özellikle; Beşiktaşlılar için “kara kartal”, Fenerbahçeliler için “sarı kanarya”, Galatasaraylılar için “aslan” vazgeçilmeyen figürler arasında yer alır.

Sayfamız üzerinde yer alan taraftar pastalarını inceleyebilirsiniz. Doğum günü yapacağınız kişinin yaşına ve zevklerine uygun olan taraftar pastalarına göz atarak seçim yapabilirsiniz. Bu sayede doğum günü partisi yapacağınız kişiye harika bir sürprize imza atmış olursunuz.

Taraftar Kurabiyeleri

Doğum günlerinde yaş pastanın yanına; kurabiye, poğaça, börek ve atıştırmalıklar ikram edilir. Taraftar kurabiyeleri ise genellikle; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe için tasarlanır. Yuvarlak ya da kare şeklindeki kurabiyeler sadece lezzet açısından değil, görsellik açısından da beğeniyle karşılanır.

Taraftar Süslemeleri

Pasta ve diğer lezzetlere karar verdikten sonra parti yapacağınız yeri süslemeye başlayabilirsiniz. Bu noktada doğum günü partisini nerede yapacağınız son derece önemlidir. İç mekân kutlamalarında duvarlara, kapılara ve masa üzerine çeşitli süslemeler yapabilirsiniz. Dış mekanda ise süsleri sandalye ve masa kenarlarına yapıştırabilirsiniz.

Süsleme yaparken doğum günü olan kişinin tuttuğu takıma uygun balonlardan yardım alabilirsiniz. Balonların taraftarlar için tasarlanan birçok çeşidi vardır. Fakat bunların yanı sıra iki farklı renkten balon alarak hoş bir süsleme yapabilirsiniz. Ayrıca parti konseptine uygun konfeti patlatmanız önerilir.

Son olarak taraftar çerçevesi alarak, gelen konuklarla birlikte unutulmaz selfieler çektirebilirsiniz.

Taraftar Konseptine Uygun Servis Takımları

Doğum günlerinde kullanılacak tabak, çatal ve diğer sunum eşyalarının tek kullanımlık olması önerilir. Tek kullanımlık ürünler hem toplarken hem de temizlerken kolaylık sağlar. Ancak taraftarlar için doğum günü hazırlarken takıma uygun servis ürünlerinden almanız gerekir. Tutulan takıma uygun toplu halde satılan malzemelerden satın alarak hoş bir sürpriz yapmış olursunuz.

Taraftarlara Özel Doğum Günü Hediyeleri

Taraftar birine hediye alırken genellikle birçok seçenek bulabilirsiniz. Ancak, daha özel bir sürpriz almak isterseniz koleksiyon ürünler satan mağazalara göz atmanız gerekir.

Örnek vermek gerekirse; Ali Sami Yen stadı her Galatasaraylı için unutulmaz bir hatıradır. Ali Sami Yen stadının maketini bularak, sevdiğiniz inşalara doğum günü sürprizi yapabilirsiniz.

Bunun dışında taraftar hediyeleri şunlardır:

  • İmzalı forma
  • Taraftar kupa bardağı
  • Aslan şeklinde pelüş oyuncak
  • Taraftar plaketi
  • Takım şapkası
  • Taraftar minderi
  • Taraftar çakmağı.