2021 Yılı En Çok Tercih Edilen Pastalar

1. Bebek Pastaları
Bu hayatın en güzel varlıkları bebeklerdir. Hayatınıza neşe katan, heyecan katan varlıkları ile hayamıza mükemmel bir deneyim yaşatan güzelliklerdir. Çoğu zaman bebeklerimiz 1 yaşına gelince, ilk doğum günleri için mükemmel bir doğum günü hazırlığına gireriz. Çünkü ilk doğum günleri olduğu için her şeyin kusursuz ve mükemmel olması gerektiğidir.

Bebek pastaları sayfamızda, güzel bebeğinizin doğum günü partisi için tercih edebileceğiniz yüzlerce çeşit pasta mevcut. Bebeğinizin tercihleri aslında sizlerin elinde bu özel gününüzde bizleri de bu mutluluğunuza dahil etmek isterseniz web sitemiz üzerinden siparişinizi online olarak verebilirsiniz. Özellikle kız bebekler için elsalı ve unicornlu modeller en çok tercih edilen modellerimizden biri.

Erkek bebekler içinde en çok safari, hayvanlı yada arabalı, tavşanlı modeller tercihler arasında. Sizde bebeğiniz için harika bir doğum günü pastası almak istemez misiniz. Bebek pastaları kategorisinden istediğiniz ve beğendiğiniz modellerin seçimini yapabilir bizlere WhatsAp hattı üzerinden ulaşabilirsiniz. Oklava.net adresinden modellere göz atın.



2. Çizgi Film Pastaları
Çizgi Film temalı pasta mı arıyorsunuz? İstanbulun en çok satan ve beğenilen butik pasta sitesindesiniz. Unicornlu pastalardan, pamuk prenses pastalarına, şimşek mqueen pastasında harika kanatlar pastasına kadar sitemizde pek çok pasta modelimiz mevcut. Çocuğunuzun en çok seveceği çizgi film karakterli pastaları istediğiniz modelde bulacağınıza eminiz.

Oklava.net adresi üzerinden istediğiniz modelde ki pastayı iç malzemesinden tasarımına kadar hazırlatmanız mümkün. İster çikolatalı ister meyveli isterseniz de fıstıklı olarak.
Sitemiz üzerinden sipariş vermek için yapmanız gerekenler çok basit. Beğendiğiniz pastayı seçin, iç malzeme seçeneği üzerinden istediğiniz içeriği seçin ve link üzerinde ki tüm bilgileri doldurduğunuzdan emin olun.



3. Yetişkin Pastaları
En çok satış yaptığımız kategorilerden biri de yetişkin pastalar kategorisi. Yetişkin pastalarında pastayı alacağınız kişinin yaşına, mesleğine, tuttuğu takıma, en çok sevdiği ne ise ona göre revize ettirebilirsiniz.

Örneğin sitemiz de mesleklere uygun olarak hemşire pastası, muhasebeci pastası, patron pastası gibi meslek kollarına ayrılan bir çok kategoride sevdiğiniz insanın beğenise en uygun hangisinin olduğunu düşünüyorsanız o modelleri tercih edebilir ve tasarımını ona göre yaptırabilirsiniz.

Aynı şekilde tuttuğu takıma göre sarı kırmızı konseptte, sarı lacivert konseptte yada siyah beyaz konseptte takımına uygun modeller içinden istediğiniz pasta modelini seçebilirsiniz.
En sevdikleriniz için onlara en uygun pastayı seçeceğinizden eminiz.



4. Sevgili Pastaları
O çok sevdiğiniz insan için pasta bakıyorsanız doğru yerdesiniz. Oklava.net adresi üzerinden sevdikleriniz için istediğiniz modelin siparişini online olarak verebilirsiniz.