Babalar Günü İçin Güzel Sözler

Babanıza verebileceğiniz en güzel armağan manevi olanlardır. Babalar günü için güzel sözler arasından beğendiklerinizi mektup ya da mesajla yazabilir, babanızı mutlu edebilirsiniz.

- Hayattaki en büyük şansım olan babam. Sen hayatta olduğun sürece hiçbir şeyden korkmuyorum. Tek korkum senin kılına zarar gelmesi. Seni çok seviyorum babam. Babalar günün kutlu olsun.

- “Bana bir masal anlat baba” şarkısında gözleri dolmayan yoktur. Şarkı ne kadar hüzünlü olsa da, ne her seferinde seninle yaşadığımız mutlu günleri anımsıyorum. Çocukluğumu, kapıdan girişini, ellerinde tuttuğun cikolatalı. Bugün hayatım ne kadar güzelse hepsi senin sayende. Sen benim en büyük şükürüm, en içten duamsın. İyilik varsın babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

- Ömrümü ömrüne vermek istediğim tek adam: Babam. Babalar günün kutlu olsun. Mutluluklar güzel gözlerinden hiç eksik olmasın. Beni bu kadar merhametli ve çalışkan yetiştirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem az. En kıymetli varloğım canım babam, ellerinden öperim.

- En mutlu günümü sorsalar, ellerimden tutup ilkokula beni götürdüğün gün gelir aklıma. O gün bana okulu, büyümeyi, hayatı anlatmıştın yol boyu. Şimdi kocaman bir adam olsam da hala o ilk günkü öğütlerini aklımda tutuyorum. Babam, canım, candan ötem… İyi ki babamın.

- Babaların gözünde evlatları hiç büyümezmiş. Ama şu da bir gerçek ki babası hayatta olan kişiler kendini hep çocuk görürmüş. Ben de büyüsem, iş güç sahibi olsam da; hala küçüklüğümdeki gibiyim. Hala korkunca babamın dizlerine sığınıyorum. Çünkü en güvenilir limanın hala babamın kolları arasında saklı. Babam ve tüm güzel babalar. Gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız.

- Şair “babam öldü kör oldum” demiştir. İşte baba sevgisi böyledir. Evlatların en büyük korkusu babaların başına bir şey gelmesidir. Babasızlık körlük gibi gelir insana. Canım babam, duam senin sağlığın ve iyiliğin için. Her zaman seni sevmeye, sana layık olmak için elimden geleni yapmaya söz veriyorum. Sen yeter ki sağlıklı ve mutlu ol. Babalar günün kutlu olsun canımın içi babam.

- Hayatta en çok babasını sever insan. Bebekliğinde başlar bu sevgi. Önce hayranlıktır, sonra beğeni sonra yerini hiç kimsenin dolduramayacağı binlerce his birikimi. Kalbimi açıp baksalar ne kendime ne başkasına rastlarlar. Kalbimde yalnızca anneme ve babama duyduğum kocaman sevgi yer alıyor. Babam bu sevgiyi bana hissettirdiği için sana minnettarım. İyi ki varsın. Nice beraber günlere…

- Dünyaya gelen en güzel baba kim deseler her evlat kendi babasını söyler. Benim için de durum aynı. Dünyanın en büyük servetini ya da en güzel armağanlarını verseler ben yine de hepsini bir kenara bırakıp babamın kollarına koşarım. Çünkü benim babam gerçekten dünyanın en güzel babası… İyi ki benim babamsın.