Doğum Günü Pasta Siparişi

Mutlu bir masa etrafında toplanan kalabalık ve “iyi ki doğdun” nidaları eşliğinde sevgi dolu gözlerle bakan insanlar… Bu tablo, her insanın ömründe bir kez olsun yaşadığı ya da yaşamak istediği mutlu edici anlardan bir tanesidir. İnsanlar, sevdikleri kişileri mutlu etmek için her konuda en iyisini yapmak ister. Hal böyle olunca doğum günlerinde de eşsiz bir sürpriz yapmak istenir. Siz de sevdiğiniz insanlara doğum günü pasta siparişi vererek sürprizlerin en unutulmazını yapabilirsiniz. Bu sayede aradan yıllar geçse de pastanın lezzeti baki olarak hafızalarda kalacaktır.

Doğum Günü Pastası Modelleri

Doğum günü pastası için hangi çeşidin uygun olduğu konusunda kararsız kaldıysanız ilk olarak sürpriz yapacağınız kişiyi göz önüne almanız gerekir. Genel olarak insanlar ya meyveli ya da çikolatalı pasta sever. Ancak, kimilerinin daha titiz kriterleri vardır. Örneğin; frambuazlı pasta seven ya da muzlu pasta tercih eden birçok kişi vardır.

Karşınızdaki insanın pasta konusunda hangi lezzeti sevdiğine karar verdikten sonra sıra geldi görsel unsurları seçmeye. Yaş pastaların klasik tasarımlarının demode olduğunu düşünüyorsanız birçok butik pasta tasarımı arasından karar verebilirsiniz. Örneğin; fast food beslenmeyi seven birine hamburger şeklinde yaş pasta sipariş edebilirsiniz. Bu sayede kişinin hem yüzünde tatlı bir tebessüme hem de unutulmaz bir sürprize imza atabilirsiniz. Eğer doğum günü sürprizi yapmak istediğiniz kişi özel biri ise; kalpli ya da resimli modellere göz atabilirsiniz.

Pasta seçiminde kişi sayısına çok dikkat edilmelidir. Kişi sayınız az ise büyük pasta yaptırmanıza hiç gerek yoktur. Bunun yerine küçük ya da orta boy pasta sipariş edebilirsiniz. Ancak kalabalık bir parti organize ediyorsanız büyük pastalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Sevgiliye Doğum Günü Pasta Siparişi

Hayatınızdaki en özel kişiyi doğum gününde yaptıracağınız pasta ile mutlu edebilirsiniz. Sevgililer için özel olarak tasarlanan birçok pasta modeli bulunur. Genel olarak kalpli, çiçekli ya da özel figürlü sevgili pastaları sıklıkla tercih edilir. Pastaların son derece romantik tasarımlara sahip olması sayesinde sevgilinizin yüzünde tatlı bir gülümseye sebep olabilirsiniz. Bunun yanı sıra sevgili pastasını en içten hisleriniz ile yazacağınız bir not ile daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Özellikle sevgiliniz ile aranızda özel bir hitap şekli varsa bunu pastaya yazdırmanız son derece güzel bir sürpriz olacaktır.

Doğum Günü Pasta Fiyatları

Doğum günü pastası sipariş ederken elbette fiyat konusunda da dikkatli olmanız gerekir. Her ne kadar karşınızdaki insanı mutlu etmek tek gaileniz olsa da bütçe konusunda titiz davranmanız önerilir. Doğum günü pastası fiyatları farklı bütçe segmentlerine sahiptir. Pasta fiyatları, ürünün çeşidine göre değişiklik gösterir. Butik pasta, resimli pasta ya da kişiye özel pastalar değişen aralıklara sahiptir. Pasta siparişi esnasında pastanın büyüklüğünü seçerek fiyatı inceleyebilir, bütçeniz doğrultusunda sipariş verebilirsiniz.