Sevgililere Özel Kart Mesajları

Bir gün beklediğiniz, yalnız geçirdiğiniz, sevgisizlik duyduğunuz bütün günleri size unutturacak sevgiliniz ile tanışacaksınız. Derdinize derman olacak. Birlikte bir ömür geçireceğiniz sevgililerinize ya da eşlerinize özel olarak ve sizin sevginize hitap edecek şekilde tasarladığımız birbirinden lezzetli ve bir o kadar da sizler için özel olan pasta modellerimize uygun olarak sevginizi belli etmeniz için sizlere birkaç güzel söz ile derledik.

Özel günlerde alınan hediyeler, söylenen sözler diğer günlerden daha mutlu edecek kadar etkili olduğunu hepimiz biliyoruz, siz de sevgilinize hitap edecek pasta modelini ya da hediye ile sürpriz yaparken, birbirinden güzel ve anlamlı sözler ile hediyenizi süslendirmek istemez misiniz? Günler, haftalar, aylar hatta yıllar süren ilişkinizi bir sonraki adıma taşırken ağzınızdan çıkacak olan kelimeler karşı taraf için gerçekten çok önemli olmaktadır. Sevginizi belli etmenin en güzel yollarından birkaçı;

Hediyeler, güzel sözler, beraber yapılan aktiviteler/etkinlikler. Sözü daha fazla uzatmadan birbirinden farklı ve lezzetli olan, her ilişkiye hitap eden Sevgili Pastalarımızı incelemek için buraya Tıklamanız yeterlidir.

1).Yollarımız şu hayatta kesişmeseydi nefes alamaz, sensiz yaşayamazdım. İyi ki varsın sevgilim, nice 14 Şubat kutlamalarına!
-Tarihlere önem veren sevgililer için, tanışma ilk buluşma vb. ilklerinizin tarihlerini hatırladığınızı, anımsadığınızı göstermek için en güzel söz.

2).Sana olan aşkımı bir güne sığdıramam. Ne Sevgililer Günü yeter bana ne tanışma yıl dönümümüz ne doğum günleri. Benim olduğun her gün için sadece mutluluk diyebilirim.
-Sevgilisini her şeyden çok sevenlere özel olarak seçilmiş söz.

3).Sevgililer Günümüz kutlu olsun, senin için neler yaparım bir bilsen. Mesela bir kucak gül de bir oda dolusu hediye de yetmiyor bendeki aşkı anlatmak için sevgilim, aslında daha fazlası gerek.
-Sevgisini belli edemeyenler, sevgisini gösteremeyenlerin kendilerini ifade etmeleri için bir söz.

4).Bir masal anlatıyor gibiyim sana, geçerken günlerimiz. Sonra aylar oluyor yıllar oluyor ve ömrümü önüne seriyorum. Sevgililer Günü bin defa seni sevdiğim bir milat gibi…
-Yıllar süren ilişkiler için en güzel söz.

5).Hayalinle geçen günlerin ardından kavuşmak ne güzel bir bilsen… Senin sesine, ellerine, gülüşüne hasret kaldığım günlerin ardından Sevgililer Günü bizim için adeta cennet bahçesi.
-Günlerdir ya da haftalardır görüşmeyen sevgililere özel ve en değerli söz.

6).Bir nehir gibi akıyor yaşamımız bir arada. Seninle başlıyor ve seninle bitiyor günlerim. Başka ne isteyebilirim?
-Bütün zamanını sevgilisi ile geçirenler, sürekli beraber olanlar, gözleri sadece sevdiğini görenlere özel söz.

7).Güllerin üstünde biriken yağmur damlaları gibi narin sevgilim… Seninle olmak tattığım en büyük mucize. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
-Sevgilisine bakmaya bile kıyamayanlara özel söz.

8).Birbirimizi ilk gördüğümüz anda başlayan bir film, bir masal bu, aşkımız. Daima güzel günlere koşacağımızı, her sıkıntıyı paylaşacağımızı hissederek seninle güçleniyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun.
-İlk görüşte aşka inanlara özel en güzel ve en değerli söz.

9).Güzel günleri, zor zamanları, başlangıçları paylaşarak büyüyoruz. Daima el ele her şeyin üstesinden geleceğimizi bilmenin mutluluğuyla Sevgililer Gününü kutlarım. İyi ki varsın.
-İyi ve kötü zamanlarında yanında olan sevgililere, değer verdiğini yarı yolda bırakmayanlara özel en güzel ve en değerli söz.

10).Gökyüzünden inen bir yıldız gibi hayatıma girdin. Daima bana getirdiğin mutlulukla parılda sevgilim. Nice Beraber Geçireceğimiz Yıllara.
-Hiç beklemediği bir anda, böyle bir düşüncesi olmayan biri için en güzel söz.